Sunday, January 23, 2011

Random2

1. Bila tengok last entry title "P/S: I Love You" macam apa la pulak kan. So nak tulis je la apa2 even merepek pun.

2. Syaf Kun suruh tulis something yg panjang2 sikit. Baru best nak baca dia kata. Lagi best kalau pasal story hot2 ni. Sorry Syaf. Gua takde story hot2 nak citer. Yang ade semua lame, gloomy, heartbroken, full of sadness. Tak macam story org lain. So tak best nak bawak masuk blog. Gua nak tulis yang happy2 jer. Hehehehe.

3. Baru habis tengok filem "Aku Masih Dara". Mungkin another entry untuk review pasal filem ni. Typical, tapi aku suka watak Ustaz Firdaus. Nama dah sama ngan aku tapi character memang langit dan bumi la kan. Mungkin sebab Ashraf Muslim yg bawak character tu. Nampak redup je muka dia. Dia pun sekarang dengar cerita dah jadi staff kat Darus Syifa'. Alhamdulillah. Kuasa Tuhan.

4. Dapat skype ngan si kecik. Semalam pun ada ym2 dia. Thank you so much for the advices si kecik. When I feel like everyone is against me, I believe I still have my best supporter which is you. Sometimes, all we need is just someone asking, "Are you ok?". That's it. Aku doakan kau dapat pergi umrah tu.

5. Baru habis jugak tengok Badminton - Final Malaysian Open. Dato' Lee Chong Wei vs. Taufik Hidayat. Game yang biasa. Kemenangan yang boleh consider tak susah kot untuk LCW. Maybe sebab Taufik dah tak se-agresif dulu. Aku prefer match LCW dengan Lin Dan. Memang stimulate la korang punya adrenaline eventho kadang2 Lin Dan menang dengan margin yang besar, tapi game yang ada energy. Anyway, congratulations to Dato' LCW and Dato' Misbun Sidek. Despite the resignation rumors, you guys totally made us proud as a Malaysian.

6. Lirik lagu of this week yang duk pusing2 kat kepala aku, terngiang2 kat telinga aku "Buat apa dicerita, bahagia kita rasa, biar tak dipercaya, peduli orang kata".



p/s: We can't hold two persons at one time.