Saturday, March 7, 2009

Masa aku kecik2

Masa aku kecik2, macam2 benda aku nak jadi - driver bas,  pilot, bomba, polis trafik, nelayan, peniaga kedai runcit, biker macam Mike Doohan...banyak sangat lagi.

Nak power maen bola macam Zidane.
Nak power berenang semua jenis kuak, power main gitar,main drum....fuhhh..takleh bla.
Nak lari laju2 macam Ato Boldon (the only 100m runner yang aku kenal masa tu)
Nak study kat Al-Azhar (yang ni paling tak boleh diterima akal), Oxford
Nak jadi wrestler macam The Rock.
Nak jadi lelaki cool -bila awek sejuk, buka coat pakaikan kat die - sebab tengok cerita diorang banyak buat camtu..perghhhh...

Nak..etc..etc..etc..

Tapi sekarang, nelayan pon bukan, The Rock jauh sekali, Al-Azhar dengan Oxford (mimpi boleh la)..cool pon tak..emo lebih..damn it..haha..

p/s to lelaki kot: kalau korang power main gitar and bila gf korang request lagu and korang boleh mainkan untuk dia, man, you are the coolest person in the world I told you (wa cakap lu).




5 comments:

Budak HA said...

sape cakap? haha... tade r.. yang cool kalau bodoh ape ke hal, kan? tengok jugak la.. cam2 bdak2 kite ni kat vandy cakap, penah dulu bakal pres msav *esok nk undi nih* berkata, kalau nak anak pandai dapat 4.0 all the time, memang cool and best + bangga gila bapak mak dia, tapi nanti ada la yang kurang kat part lain... contohnya, "penampilan diri" kurang menyerlah... (tak nak la kata sape kan? lol)

apa2 pun, good luck to you in your life. keep up a good writing. post2 ko buatkan orang mcm aku nak tulis komen, haha..

jawe said...

wa cakap sama lu, gambar background lu sgt COOL!! :)

*antuLap0* said...

eh al-azhar mcm knl~
part p/s tuh i totally agree!u'll be the coolest bf eva..
[tp tayah tgu gf request kot..sweet sket]
baek la hang pi blajaq maen gitar naa~
jgn lom try dh give up..ckp xde talent...aja2!
nak jd ape2 pon sume boleh..
tp bkn skang la kann..1 1 oke!

wanie said...

al azhar..
hakhak..
nk amik kos ap 2 kalo msk sane??

elya~nadia said...

da last ayt.. btol ke cool guy cmtue??

means i da jmpe la.. hehe