Saturday, June 6, 2009

Cepat la

Betul la orang kata "If you are counting and waiting for something, you'll feel that time will move very slow". Cepat la please nak balik Malaysia. There's no other sweet place like home.

Circuit doesn't treat me really well (orang lain kata senang je, untuk orang2 kurang pandai dan lambat macam aku memang susah la kot). Tengok circuit belit2 last2 otak aku yang short circuit.
Cepat la 4th July. 2 years for not being home is really a long time. Bukan homesick tapi really summer di vandy boring. Well, kalau 1st time ok lagi kot tapi bila dah tiap2 tahun jadi boring. Sebabnya you can do many other fun things back home:
  • rumah sendiri
  • mamak
  • futsal
  • lepak dengan member
  • pergi mana2 suka
  • makanan yang variety+sedap2+dijamin halal
  • pantai
  • tengok tv dengan family
  • jalan2
  • hantar mak pergi kerja+ambil mak balik kerja
  • kenduri kahwin
Macam-macam. Nak list kan pun tak larat. It doesn't matter whoever you are and whereever you go, doing those fun things are really priceless and always become what is so called "all time favorite memory".

7 comments:

liLYMu said...

haha.. kesian nyer ko.. ko buat bodo jer weyh.. make urself busy.. mesti ko terkejut.. tetiba jer da 4th of july..

pchek said...

aku paling suke *hantar mak pegi keja*
anak mithali la ko ganu eh?
hahahah :p

p/s:oit2 jgn lupe baju aku.. Xp

Ganu Standoff10 said...

aku rse after this toward 4th july aku busy kot..tu la..hrap2 tme moves really fast..

aku memang driver mak aku..haha..bila ingat2 balik rindu pulak..one word..PRICELESS..

miszainz said...

weyhh!
aku siap da tade mood nk amik final lagi ni~
*BIG sigh*
saba je la labu~
btw, lepak eh nnt~
hehehe..banje2~
;)))

Ganu Standoff10 said...

relax2..ko bagi ace final ko dulu n then enjoy kat malaysia..ko bagitau je la aku bila2 aku set je..banyak tempat nak pergi ni..haha..menara condong pon ok..lol..

miszainz said...

menara condong!!!
ROFL!
ok je jugak tuu~ mkn kuey teow kat langkap pon sodap~
muahaha! ;))
wish me luck in da finals~
;P

i.Z.z.A.t.Y said...

haha.sure excited kn?
:D